Medewerkers – Huisartsenpraktijk Bennebroek Gravenhorst & Wald – Bussum
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Bennebroek Gravenhorst & Wald
Jozef Israëlslaan 1 1401 CM
Bussum

Medewerkers

Florine Bennebroek Gravenhorst

Huisarts (BIG-nummer 79045187801)

Drs. Bennebroek Gravenhorst werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Florine heeft haar doctoraal examen geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen behaald en haar artsexamen en huisartsenopleiding aan de Rijksuniversiteit Leiden. Tijdens en na haar co-schappen liep zij stage in Indonesië op de afdelingen Neonatologie en KNO. Daarna werkte zij als arts assistent Chirurgie in het Diaconessenhuis te Leiden en als arts assistent Gynaecologie in het Bronovo ziekenhuis in Den Haag, voordat zij aan de huisartsenopleiding begon. Sinds 2001 werkt ze in Bussum. Ze is getrouwd en heeft 2 zonen.

 

Anouk Wald

Huisarts (BIG-nummer 19066290501)

Drs. Wald werkt op maandag, dinsdag en donderdag. Anouk heeft geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden gestudeerd. Daarna heeft ze als arts assistent Gynaecologie in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag en in het OLVG in Amsterdam gewerkt. Haar huisartsenopleiding heeft ze gedaan aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2014 is ze werkzaam als huisarts. In 2015 heeft ze met haar gezin in Londen gewoond en daar haar ‘license to practice’ behaald. Anouk heeft, samen met haar man, 4 kinderen.

 

Laura van Bockel

Huisarts ( BIG- nummer 49917069201 )

Drs. van Bockel werkt op woensdag en vrijdag. Ze heeft geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden gestudeerd. Daarna heeft ze als arts assistent Kindergeneeskunde in het Reinier de Graaf Gasthuis te Delft en als arts assistent Psychiatrie bij Parnassia te Den Haag gewerkt. Haar huisartsenopleiding heeft ze gedaan aan de Universiteit van Groningen en is sinds 2018 werkzaam als huisarts. Ze is getrouwd en heeft 2 kinderen.

 

Corine Eerenberg-Tuyp

Praktijkondersteuner Somatiek / CVRM / Diabetes / Longfunctie

Corine heeft vele jaren als doktersassistente gewerkt op de poli chirurgie en dermatologie voor ze in 2007 in onze praktijk kwam werken. In november 2015 heeft zij haar diploma praktijk ondersteuner somatiek gehaald en doet nu spreekuren voor mensen met diabetes, astma, COPD en houdt zich bezig met de ouderenzorg.

 

Clasine Brouwers -Venker

Werkt per 1 april 2022 in de pratijk als POH Somatiek

 

Erlijn Gooszen

Praktijkondersteuner GGZ (geestelijke gezondheidszorg)

Vanaf 1 april 2019 is Erlijn bij ons in de praktijk werkzaam als POH-GGZ.

 

Anousjka de Visscher

werkt als doktersassistente in ons team sinds 1 maart 2022. Zij is een zeer ervaren assistente.

 

Winnie Koolen

werkt als doktersassistente in ons team sinds 1 februari 2023. Zij is een zeer ervaren assistente.