Nieuws – Huisartsenpraktijk Bennebroek Gravenhorst & Wald – Bussum
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Bennebroek Gravenhorst & Wald
Jozef Israëlslaan 1 1401 CM
Bussum

Nieuws

Onderhoud Uw Zorg Online

Publicatiedatum: 25-07-2024

Van vrijdag 26 juli (18:00 uur) tot en met zondag 28 juli (18:00 uur) zijn de volgende online zorgdiensten niet bereikbaar:
• Uw Zorg Online app
• Online patiëntenomgeving Hier wordt aan gewerkt om de prestaties van de diensten van Uw Zorg Online te verbeteren. Vanaf maandag 29 juli werken alle ...

Lees verder over 'Onderhoud Uw Zorg Online'

E-consult bij huisarts steeds populairder

Publicatiedatum: 20-06-2024

In 2023 bleef de inzet van verschillende digitale zorgtoepassingen in de huisartsenpraktijk doorstijgen. Met name grotere praktijk(vorm)en zetten in 2023 steeds vaker e-health in. E-health-toepassingen als het e-consult, het online aanvragen van herhaalrecepten, het teleconsult, het online afspraken inplannen en de inzet van digitale GGZ worden inmiddels door minimaal driekwart van ...

Lees verder over 'E-consult bij huisarts steeds populairder' op gezondheidsnet

landelijke huisartsenstakingsdag op vrijdag 1 juli 2022!!!

Publicatiedatum: 27-06-2022

Van 27 juni tot en met 1 juli vragen we als huisartsen en huisartsenmedewerkers extra aandacht voor de druk op de huisartsenzorg. Er zijn 4 centrale thema s: overloop vanuit andere sectoren (ggz, ziekenhuis, psychologen) drukte in de avond nacht weekenddiensten op de huisartsenspoedpost noodzaak van meer tijd voor de patient ...

Lees verder over 'landelijke huisartsenstakingsdag op vrijdag 1 juli 2022!!!'

griepvaccinaties

Publicatiedatum: 23-06-2022

informatie griepvaccinaties en pneumokokkenvaccinaties! Eind september zullen de mensen die daarvoor in aanmerking komen een uitnodigingsbrief ontvangen voor de griep (en/of) pneumokokken vaccinatie. We zullen deze vaccinaties zetten op een vaste dag met tijdstip op donderdag 13 oktober 2022.

Lees verder over 'griepvaccinaties'

Vertrek collega's

Publicatiedatum: 02-11-2021

Per 01/11/2021 zijn Karin Nusmeijer (doktersassistente) en Margreet de Kool (huisarts) niet meer werkzaam in onze praktijk. Wij wensen ze beide heel veel succes met hun verdere carrière!

Lees verder over 'Vertrek collega's'

De griepvaccinaties (en pneumokokkenvaccinaties ) staan dit jaar gepland voor donderdag 13 oktober. Wij zullen deze vaccinaties zetten op deze dag.

de mensen die hiervoor in aanmerking komen zullen eind september een brief thuis ontvangen met daarin een tijdstip voor donderdag 13 oktober.